Prie progimnazijos nubaudė 20 vairuotojų

Prie progimnazijos nubaudė 20 vairuotojų

Reaguodami į Klaipėdos Sendvario progimnazijos bendruomenės nusiskundimus, kad šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje netinkamai besielgiantys vairuotojai kelia grėsmę mokinių ir kitų pėsčiųjų saugumui, Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai dvi dienas iš eilės organizavo reidus prie šios mokymo įstaigos - Sausio 15-osios ir Tilžės gatvių sankryžoje.

Reidai vyko rytais, pačiu judriausiu metu, 7-9 valandomis. Policininkai viešu ir neviešu būdu stebėjo situaciją, fiksavo Kelių eismo taisyklių pažeidimus, ypač šviesoforo signalų nepaisymo atvejus, ir abiejų policijos priemonių metu nubaudė 20 vairuotojų. Visiems jiems surašyti protokolai už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Už važiavimą degant draudžiamam šviesoforo signalui skiriama 60-90 eurų bauda, galimas ir teisės vairuoti atėmimas 1-3 mėnesiams. Kol kas vairavimo teisės atėmimas netaikytas, nes visi vairuotojai už tokį pažeidimą pirmą kartą įkliuvo policijos pareigūnams. 

Pareigūnai informuoja, kad reidai ties Sendvario progimnazija bus organizuojami nuolat, kad vairuotojai išmoktų nepažeisdami taisyklių judėti pro mokymo įstaigą, nekeltų grėsmės mažyliams ar juos lydintiems tėvams, progimnazijos darbuotojams.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder