Po paros paieškų dingęs dešimtmetis berniukas rastas gyvas gilioje šachtoje

Po paros paieškų dingęs dešimtmetis berniukas rastas gyvas gilioje šachtoje

Kauno policijos pareigūnai sekmadienį po pietų surado dingusį dešimtmetį berniuką. Pasak Kauno policijos pranešimo, vaikas šeštadienį įkrito į neuždengtą apie 4 m gylio šachtą prie Nemuno esančiame kalno šlaite, Petrašiūnų rajone.

Vaiką surado kartu dirbę policijos ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai. Iškviesti medikai, apžiūrėję berniuką, konstatavo, kad jis sušalęs, vaiko gyvybei pavojus negresia. Suteikus neatidėliotiną pagalbą, jis išvežtas į gydymo įstaigą apžiūrai. Iškėlusių vaiką pareigūnų teigimu, berniukas buvo gana drąsus.

Kauno apskrities policija dėkoja visiems, padėjusiems ieškoti berniuko: Viešojo saugumo tarnybos pareigūnams, Valstybės sienos apsaugos tarnybai (jų sraigtasparnis jau buvo atskridęs iki paieškų teritorijos), žiniasklaidos atstovams ir gyventojams.

Apie vaiko dingimą Kauno policija pranešimą gavo šeštadienį apie 19.38 val., primena ELTA.

Kauno apskrities policijos pareigūnai vaiko paieškas pradėjo nedelsiant, apklausė itin daug žmonių, nes pirminė informacija nebuvo išsami. Pareigūnai atidžiai apžiūrėjo ir tikrino netoli galimos dingimo vietos esančią teritoriją, atokias vietoves. Naktį taip pat įvykio vietoje dirbo daug pareigūnų: ekspertai, patruliai, kriminalistai, policijos kinologai su tarnybiniais šunimis. Pasak Kauno policijos, paiešką apsunkino tamsus paros laikas, buvo naudojamas elektros generatorius.

Sekmadienį vidaus reikalų ministro leidimu į pagalbą policijai bus pasitelkti ir Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder