Plungėje žuvo motociklu važiavęs vyras

Plungėje žuvo motociklu važiavęs vyras

Sekmadienį, apie 17.30 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Plungėje, įvykus motociklo ir visureigio avarijai, gali būti sužeistų, o gal ir žuvusių żmonių.

Kelyje Mažeikiai-Tauragė, Plungės miesto ribose, motociklas "Honda" rėžėsi į ta pačia kryptimi, Rietavo link važiavusio automobilio "Hyundai San Fe" galą.

Motociklas buvo išsviestas į priešingą kelio pusę ir nukrito šalia atitvaro. Vienas negyvas vyriškis rastas toliau šalia to paties atitvaro. Antras leisgyvis vyras išvežtas į ligoninę. Abiejų asmenybės dar nėra nustatytos.

Motociklu važiavę vyrai nebuvo apsirengę specialia apranga, nedėvėjo šalmų. Buvo su marškinėliais, šortais ir vasarinėmis šlepetėmis.

Į klausimą, kas vairavo motociklą atsakys ikiteisminis tyrimas, pradėtas Plungės policijos komisariate. Įvykio vietoje ekspertai kruopščiai rinko įkalčius, tyrė pėdsakus.

Visureigio vairuotojas po kelią laigantį motociklą pastebėjo anksčiau, kai jis kelio viduriu nuskriejo į priešingą pusę. Dar apkalbėjo tai su žmona, jog motociklininkas labai neatsargus kelyje. Labai įžūliai vairuota.

Jis nesitikėjo, kad tas pats motociklas, apsisukęs žiedinėje sankryžoje, netrukus pasivys ir trenksis į jo automobilio galą. Bet smūgio tokio būta, jog visureigis apvažiavo priekyje šieną priekaboje vežusį automobilį "Opel Vectra".

Plungiškis dviejų metų senumo visureigį buvo nusipirkęs tik prieš tris dienas.

Vairuotojas teigė, kad jį lenkdamas motociklininkas negalėjo to padaryti saugiai, nes iš priešingos pusės, Mažeikių link, važiavo vilkikas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder