"Plienas" bylinėjasi su Darbo partija

"Plienas" bylinėjasi su Darbo partija

Uostamiesčio Gandrališkių gyvenamojo kvartalo projektą kartu su verslininko Antano Boso vadovaujama Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacija pradėjusi įgyvendinti bendrovė "Plienas" šiuo metu bylinėjasi su Darbo partija dėl skolų už jos Klaipėdos skyriaus, kuriam vadovauja A. Bosas, patalpų remontą.

Dar 2006-aisiais metais Darbo partijos Klaipėdos skyriaus patalpas remontavusi bendrovė "Plienas" iki šiol iš partijos neatgauna per 430 tūkst. litų ir dėl to buvo priversta kreiptis į teismą. Ilgai vilkinę šio klausimo sprendimą Darbo partijos vadai dabar siūlo susitarti draugiškai.

"Nėra ką komentuoti - partija neturi lėšų už ką sumokėti ir tiek, todėl "Plienas" bylinėjasi su Darbo partijos centrine būstine", - lakoniškas buvo A. Bosas.

Bendrovės "Plienas" direktorius Gediminas Bartkevičius pasakojo, kad bylinėjimosi procesas tęsiasi jau 2 metus.

"2006-ųjų metų vasarą suremontavome Darbo partijos Klaipėdos skyriaus būstinės patalpas. Už darbus bendrovė mums liko skolinga per 430 tūkstančių litų. Kadangi, kaip žinote, buvo areštuotos Darbo partijos sąskaitos, kurį laiką suvokdami sunkią partijos finansinę padėtį laukėme atsiskaitymo. Tačiau nebuvo jokio judesio šia linkme, tad mums nebeliko kitos išeitis - tik kreiptis į teismą. Turėtų Darbo partija suvokti, kad valgyti reikia ir darbo žmogui", - kalbėjo G. Bartkevičius.

Pasak jo, po paskutinio teismo posėdžio Darbo partijos atstovai prašė draugiškai susitarti. Esą pats Viktoras Uspaskichas buvo atvažiavęs apžiūrėti, kaip atrodo prieš beveik penketą metų remontuotos patalpos, ir pripažino, kad jos - puikios būklės.

"V. Uspaskichas sakė, kad dabar sušauks prezidiumo posėdį ir vylėsi, kad pavyks mūsų bendrovei grąžinti skolą. Viliamės ir mes, nes mums irgi reikia ir kreditus atiduoti, ir šeimas išlaikyti", - sakė G. Bartkevičius.

Vakar Lietuvos apeliacinis teismas svarstė Darbo partijos apeliacinį skundą dėl laikinųjų apsaugos priemonių taikymo šioje byloje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder