Per reidą įkliuvę neblaivūs vairuotojai atgailavo

Per reidą įkliuvę neblaivūs vairuotojai atgailavo

Ankstyvą šeštadienio rytą Klaipėdoje reidą vykdę keli policijos ekipažai patikrino per 200 vairuotojų ir nustatė 11 kelių eismo taisyklių pažeidimų.

"Pagrindinis šios prevencinės priemonės tikslas - nustatyti ar nėra neblaivių ir apsvaigusių vairuotojų. Deja, tokių būta - sugavome du apsvaigusius vairuotojus. Dar vienam vairuotojui nustatyta leistina promilių riba - 0,38", - pasakojo Kelių policijos vyriausias patrulis Marius Žvinklys.

Daugiausia promilių - 0,88 - nustatyta 39 metų dailiosios lyties atstovei, „Ford Focus” vairuotojai. Kitas vairuotojas su BMW įpūtė 0,58 promiles.

"Abu atgailavo ir teisinosi gėrę "iš vakaro". Vienas - brendžio, kitas - alaus. Moteris net verkė", - pasakojo pareigūnas. Jos automobilis nuvežtas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

Kiti pažeidimai daugiausia susiję su pasibaigusiu automobilio draudimu ir nebegaliojančia technine apžiūra, buvo ir tokių atvejų, kai automobilis buvo neregistruotas arba vairuotojas iš viso neturėjo dokumentų.

Taip pat sausio 5-6 dienomis Klaipėdos mieste ir Klaipėdos rajone Kelių policijos tarnybos pareigūnai vykdė pėsčiųjų ir dviratininkų kontrolę tamsiuoju paros metu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder