Per Jonines Lietuvoje paskendo trys žmonės

Per Jonines Lietuvoje paskendo trys žmonės

Per Jonines Lietuvoje paskendo trys žmonės. Visi paskendusieji – vyrai.

Šeštadienį apie 13 val. Rokiškio rajone, Vilkų kaime, ugniagesiai gelbėtojai iš tvenkinio ištraukė 21-erių metų jaunuolio kūną.

Pavakare Alytaus rajone, Jurgelionių I kaime, sodyboje, iš kūdros ištrauktas 60-ies metų vyro kūnas. Tuo pat metu gautas dar vienas pranešimas, kad Elektrėnų savivaldybėje, Paneriškių kaime, Neryje, pastebėtas skenduolis.

Atvykę ugniagesiai, panaudoję gelbėjimo valtis ir parankines priemones, iš upės ištraukė nenustatytos tapatybės vyro kūną.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, birželio mėnesį jau nuskendo 13 žmonių, iš jų 1 paauglys.

„Kad neįvyktų skaudžios nelaimes, ugniagesiai gelbėtojai dar kartą įspėja – būkite atsargūs prie vandens, nesimaudykite išgėrę alkoholinių gėrimų, nepervertinkite savo jėgų, nešokinėkite į vandenį nežinomose vietose. Prižiūrėkite savo vaikus, kad jie nebristų į vandenį vieni. Pamatę skęstantį žmogų, kvieskite gelbėjimo tarnybas skubiuoju pagalbos telefonu 112“, – ragina ugniagesiai.

Naujienu agenturos BNS informacija skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenes informavimo priemonese bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder