Pavalgė ir tik po to pranešė apie negyvėlį kambaryje

Pavalgė ir tik po to pranešė apie negyvėlį kambaryje

Dviejų neįgaliųjų išgertuvės vienoje Palangos sanatorijoje baigėsi vieno iš jų mirtimi.

Antradienį ryte pusryčius pavalgęs vienas viešbučio paslaugas su procedūromis išsipirkęs Telšių rajono gyventojas personalo darbuotojai pranešė, kad jo numeryje esančiam žmogui yra bloga.

Į vyriškio kambarį nuskubėję medikai sustingo iš siaubo – viduje ant grindų kniūbščias gulėjo negyvas žmogus, šalia kurio buvo kraujo žymės. Judėjimo negalią turėjęs vyras ant grindų buvo iškritęs iš neįgaliojo vežimėlio.

Netrukus paaiškėjo, kad miręs vyras yra beveik pries tris savaites į reabilitaciją atvykęs Klaipėdos rajono gyventojas, kuris jau trečiadienį turėjo išvykti namo.

Į sanatoriją iškviesti policijos pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad pirmadienį savaitei poilsį išsipirkusio vyro kambaryje iš vakaro buvo girtaujama. Svečiuose pas telšiškį atsidūrė ir neįgalusis vežimėlyje.

Pirminiais duomenimis, kambaryje gėrė tik du vyrai.

Kaip tarp jų įvyko konfliktas, kambario šeimininkas paaiškinti negalėjo. Jis pats yra patyręs keletą galvos operacijų ir yra pripažintas neįgaliu. Telšių rajono gyventojas aiškino, kad svečias nenorėjęs sugrįžti į savo kambarį ir liko pas jį nakvoti sėdėdamas vežimėlyje.

Įtariamasis tikino pats užmigęs savo lovoje ir nieko neprisimenąs. Ryte atsikėlęs jis savo kambaryje gulintį žmogų be gyvybės ženklų. Nuusileidęs į valgyklą jis papusryčiavo ir tik tada personalui pranešė, kad jo svečiui yra bloga.

Lavoną apžiūrėję ekspertai įtaria, kad vyras yra užmuštas. Šią bylą iš karto perėmė Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai, pradėję ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Kol sanatorijoje dirbo pareigūnai, žmogžudyste įtariamas telšiškis jau visur buvo lydimas policininkų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder