Patruliams motociklininkai neužkliuvo

Patruliams motociklininkai neužkliuvo

Klaipėdoje viešėję motociklininkai gatvėse ir keliuose elgėsi drausmingai: savaitgalį patruliai neužfiksavo nė vieno "Harley-Davidson" suvažiavimo dalyvių Kelių eismo taisyklių pažeidimo, teigiama pranešime.

Tačiau kiti policijos padaliniai sustabdė 25 neblaivius motociklininkus, užregistravo keletą kitų jų padarytų pažeidimų. Sekmadienį apie 16.10 val. Vydmantuose 1950 m. gimusio Čekijos piliečio vairuojamas motociklas užvažiavo ant greitį ribojančių kalnelių ir apsivertė. Dėl įtariamo stuburo slankstelio lūžio motociklininkas gydomas ligoninėje.

Per savaitę, birželio 6-12 dienomis, patruliai patikrino 430 vairuotojų blaivumą. Iš jų 6 asmenys tikėjosi suderinsią alkoholį ir automobilio vairą. Patrulių rinktinės pareigūnai priminė šiems, jog tai nėra įmanoma.

Šeštadienį, tarp 20 ir 22 val., Klaipėdoje blaivumo patikrinimui buvo sustabdyti 59 vairuotojai: vienas važiavo išgėręs, 2 vairuotojų vartotas alkoholis neviršijo Lietuvoje leidžiamos ribos.

Savaitgalio dienomis policijos patruliai sulaikė 13 įtariamųjų nusikaltimais, 66 administracinės teisės pažeidėjus. 42 iš pastarųjų nusižengė viešajai tvarkai. Iš viso patruliams teko reaguoti į 514 įvairių pranešimų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder