Patiklios moteriškės atidavė sukčiams tūkstančius eurų

Patiklios moteriškės atidavė sukčiams tūkstančius eurų

Sausio 19 d. Klaipėdos m. PK gautas 1936 m. gimusios moters pareiškimas apie tai, kad sausio 17 d., apie 19:00 val., jos laidiniu namų telefonu paskambino sukčiai, kurie apgaulės būdu išviliojo 3630 eurų grynaisiais.

Skambinęs vyriškis nurodė, kad pareiškėja prekybos centre atsiskaitė netikrais pinigais, todėl pas ją į namus užeisianti ekspertė, kuri patikrinsianti, ar kupiūros nėra padirbtos. Pareiškėjai įdavus moteriai voką su pinigais, ši pabėgo.

Moters bruožai: apie 30 metų, 1,65 m ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių plaukų.

Kitą dieną panašios išvaizdos moteris paėmė pinigus iš dar vienos moteriškės. Sausio 19 d. Klaipėdos m. PK taip pat gautas 1942 m. gimusios klaipėdietės pareiškimas, kad sausio 18 d., apie 19:00 val., telefonu paskambino vyriškis, prisistatęs butų ūkio darbuotoju, ir nurodė, kad ji, mokėdama mokesčius, atsiskaitė padirbtais pinigais.

Kalbant telefonu, į buto duris paskambino moteris, kuri prisistatė policijos tyrėja, ir į jos rankas nukentėjusioji įdavė 4100 eurų.

Įtariamosios požymiai: apie 30 metų amžiaus, 165 ūgio, lieso kūno sudėjimo, vilkėjo balta striuke, balta megzta kepure, tamsios spalvos kelnėmis, kalbėjo lietuviškai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder