Pasprukusį vairuotoją išdavė basa koja

Pasprukusį vairuotoją išdavė basa koja

Ketvirtadienį netoli Klaipėdos į avariją pateko neblaivus vairuotojas, kuris iš įvykio vietos paspruko, tačiau pastabūs pareigūnai netrukus demaskavo bėglį.

Avarija įvyko apie pietus Šilutės link vedančiame kelyje, ties Dumpiais: nuo Klaipėdos pusės atlėkęs automobilis "Volkswagen Passat" nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į kilometrus žymintį stulpelį, jį nuvertė ir atsidūrė griovyje.

Liudininkai teigia, kad šis automobilis važiavo labai dideliu greičiu, o po avarijos jo vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino - nuėjo į greta esantį miškelį neva gamtinių reikalų atlikti ir prie mašinos nesugrįžo, palikęs ją kaip stovi.

Atvykę pareigūnai tarp išsibarsčiusių daiktų išvydo ir batą, kuris ir padėjo nustatyti vairuotoją. Po kurio laiko policininkai pastebėjo netoliese esančioje autobusų stotelėje lūkuriuojantį ir pakeleivingus automobilius stabdantį vyrą, kurio viena koja buvo basa.

Netrukus bėglys buvo demaskuotas. Netrukus paaiškėjo, kodėl vyras bėgo iš avarijos vietos - jam nustatytas 2,12 promilės girtumas.

"Balticum" TV laida "Reidas" - pirmadieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder