Pareigūnai per šventes ragina nepamiršti saugumo

Pareigūnai per šventes ragina nepamiršti saugumo

Pasitinkant šv.Velykas policijos pareigūnai dirbs sustiprintomis pajėgomis bei ragina piliečius ir patiems nepamiršti pasirūpinti savo ir kitų, taip pat savo turto saugumu.

Savaitgalį Lietuvos policijos departamentas žada sustiprinti pareigūnų budėjimą. Policijos atstovai taip pat primena, kad derėtų ne tik nepamiršti atsargiai vairuoti, atsakingai vartoti alkoholį ir linksmintis, bet ir pasirūpinti savo būsto saugumu.

Kaip pranešė Policijos departamentas, bus tikrinama, ar viešose vietose asmenys nevartoja alkoholio, daugiau pareigūnų patruliuos ir šalies keliuose.

Policija gyventojams taip pat pataria nepasakoti pašaliniams, kad ilgesniam laikui palieka namus, neskelbti apie tai socialiniuose tinkluose, pasistengti, kad būsto saugumu pasirūpintų kaimynai.

Pastebėjus įsilaužimo žymių, policija taip pat rekomenduoja neiti į vidų, kad nebūtų sunaikinti nusikaltėlių palikti pėdsakai ir nedelsiant apie tai pranešti Bendrojo pagalbos centro numeriu 112 arba policijai.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder