Pajūryje siaučia ginkluoti plėšikai.

Trečiadienio vakarą viena po kitos Klaipėdos rajone ir Šilutėje buvo apiplėštos dvi parduotuvės. Pareigūnai įtaria, kad abiem atvejais veikė tie patys ginkluoti nusikaltėliai.
Apie 18.17 val. į Klaipėdos rajono policijos komisariatą paskambino V.Grigaičio komercinės įmonės pardavėja Inga G. (gim. 1975 m.). Moteris papasakojo, kad apie 18.05 val. į II Stragnų kaime (Priekulės seniūnija) esančią įmonės parduotuvę užėjo du nepažįstami apie 20 metų jaunuoliai.
Pagrasinę pardavėjai į pistoletą panašiu daiktu, jie iš kasos aparato pagrobė 681 litą. Nepasitenkinę pinigais plėšikai iš lentynos paėmė du alkoholio butelius - degtinės "Auksinė" (0,75 litro) ir likerio "Vana Talin" bei kelias sąskaitų papildymų pakuotes "Extra" ir 18 taksofono kortelių. Parduotuvei padaryta žala vakar buvo tikslinama. Plėšikai smurto nevartojo, kalbėjo lietuviškai.
Apie 20.20 val. analogiškas nusikaltimas buvo padarytas Šilutėje. Į Klaipėdos gatvėje veikiančią parduotuvę "Plukė" užėję du jaunuoliai pardavėjoms Jūratei G. (gim. 1966 m.) bei Rasai J. (gim. 1969 m.) pagrasino dviem į pistoletus panašiais daiktais ir iš kasos aparato pagrobė 781 litą ir 71 centą.
Po to plėšikai sėdo į, kaip įtariama, japoniškos markės automobilį ir nuvažiavo nenustatyta kryptimi. Pardavėjos įsidėmėjo, kad nusikaltėlių veidai buvo labai pablyškę, akys - pajuodusios, o vieno nosis - kumpa.
Teisėsaugininkai beveik neabejoja, kad abi parduotuves apiplėšė tie patys asmenys.
Labai panašus nusikaltimas praėjusį pirmadienį buvo įvykdytas Klaipėdoje. Du kaukėti ir dujiniu balionėliu apsiginklavę asmenys iš UAB "Foto žaibas" priklausančios foto prekių parduotuvės pagrobė apie 10 brangių fotoaparatų. Na, o lygiai prieš savaitę uostamiestyje, nukirpę grotuotų durų pakabinamą spyną į Taikos prospekte įsikūrusią ir visą parą dirbančią gėrimų parduotuvę įsiveržė du kaukėti vyriškiai. Vienas jų smogė pardavėjai per galvą, o kitas iš prekystalio pagrobė 200 litų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder