Pagiringas vairuotojas "patikrino" viaduko tvirtumą

Pagiringas vairuotojas "patikrino" viaduko tvirtumą

Antradienį, apie 10 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Jakų žiedinėje sankryžoje į viaduko atramą atsimušė automobilis. Gali būti sužeistų žmonių.

Paskui avariją patyrusį automobilį, su "Audi A6" važiausi Justina pasakojo, kad iš žiedinės sankryžos Palangos link pasukęs automobilis "Ford Transit", nuvažiavo nuo kelio, nukirto elektros apšvietimo stulpą, kuris vos neužvirto ant jos automobilio, ir įvažiavo į griovį. Po to "Ford" buvo išspriegtas iš griovio atgal į kelią, nuskriejo po viaduku ir tėškėsi į jo konstrukciją. Justina iškvietė medikus ir policiją.

Vairuotojas ilgai negalėjo suprasti kas su juo nutiko. Tačiau į ligoninę jis vykti atsisakė teigdamas, kad per avariją nesusižalojo. Nors atrodė gerokai apdujęs, sunkai sekėsi papūsti į alkotesterio dūdelę.

Po keliolikto bandymo, nustatyta, kad "Ford transit" vairuotojas Rolandas Š., gim. 1978 m., yra truputį pagiringas. Iš pradžių alkotesterio rodmenys buvo - 0.31 prom., po pusvalandžio - 0.13 prom.

Vaikinas aiškino, kad išvakarėse išgėrė pusė butelio degtinės. Ta nenugertoji pusė mėtėsi sudaužyto automobilio salone.

Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai už sukeltą avariją vairuotojui surašė administracinių teisių pažeidimo protokolą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder