Paaiškėjo, kokią baudą gavo gyvūną talžęs chuliganas

Paaiškėjo, kokią baudą gavo gyvūną talžęs chuliganas

Klaipėdoje Naujakiemio gatvėje šalia 25 numeriu pažymėto namo mažamečio vaiko akivaizdoje keturkojį pavadžiu talžęs chuliganas atsipirko vos kelias dešimtis eurų siekiančia bauda. 

Praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose ėmė plisti kraupus video įrašas, kuriame užfiksuotas gyvūno kaukimas ir prieš jį smurtavusio vyro keiksmai.Jį sudrausmino pilietiškas vyras, ėjęs pro incidento vietą kartu su vaiku.

Policijos pareigūnai pažeidėją netrukus atpažino ir jį nubaudė. Tiesa, baudos dydis gyvūnų mylėtojus ir šįkart turėtų varyti į neviltį.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė portalui ve.lt patvirtino, kad nors asmuo ir buvo nubaustas tiek už chuliganizmą, tiek už žiaurų elgesį su gyvūnais, subendrinus jam iš viso skirta 25 eurų bauda.

"25 eurai už žiaurių elgesį su gyvūnais, 15 eurų - už chuliganizmą. Tai yra pusė minimalios baudos tiek vienu, tiek kitu atveju. Tačiau subendrinus abi baudas skirta viena 25 eurų bauda", - aiškino policijos atstovė.

Vyras socialiniuose tinkluose sulaukė gausybės grasinimų susidoroti, dalis internautų atskleidė galimą jo gyvenamąją vietą. Tačiau A. Grauslienės teigimu, dėl to pats vyras į policijos pareigūnus nesikreipė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder