Nuteisti Drąsiaus Kedžio tėvai ir teta Audronė Skučienė

Nuteisti Drąsiaus Kedžio tėvai ir teta Audronė Skučienė

Garliavos gyventojai Laimutė Kedienė, Vytautas Andrius Kedys ir Audronė Skučienė penktadienį Alytaus teisme išgirdo apkaltinamąjį nuosprendį baudžiamojoje byloje dėl išpuolio prieš antstolę Sonatą Vaicekauskienę garsiojo šturmo dėl mergaitės metu.

Dvylikos teismų – tiek posėdžių prireikė Alytaus rajono apylinkės teismui, kad būtų priimtas nuosprendis Laimutės Kedienės, Vytauto Andriaus Kedžio ir Audronės Skučienės baudžiamojoje byloje dėl vaiko perdavimo antstolei Klonio g. 5, Teleičių kaime prie Garliavos (Kauno rajone) 2012-ųjų pavasarį.

Be minėtų asmenų į Alytaus rajono teismą atvyko nukentėjusioji - antstolė Sonata Vaicekauskienė, teismo posėdyje, kuriam vadovavo teisėja Asta Jakučiūnienė, dalyvavo ir prokurorė Asta Bernatavičienė.

L. Kedienė ir V. A. Kedys dėl pasipriešinimo antstolei pripažinti kaltais, jie nuteisti 25 ir 20 bazinės socialinės išmokos dydžio baudomis, bendra 5 tūkst. 850 Lt suma.

Kaip Alytausgidas.lt po teismo sakė L. Kedienė, šeši tūkstančiai pensininkams – didelė suma. Teismo sprendimą Kedžiai ketina skųsti.

1 tūkst. 300 litų bauda už tą pačią veiką skirta, kalta pripažinta ir A. Skučienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder