Nuo policijos bėgęs vairuotojas sukėlė avariją

Nuo policijos bėgęs vairuotojas sukėlė avariją

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Šilutėje, Pramonės g., policijos pareigūnai stabdė įtartinai važiuojantį UAZ markės automobilį. Vairuotojas nestojo ir nuvažiavo Klaipėdos kryptimi.

Bėglį ėmėsi persekioti du policijos ekipažai. Bėgantysis važiavo apie 70km/h greičiu. Prisigretinę pareigūnai matė už vairo sėdintį akivaizdžiai apsvaigusį vairuotoją, kuris visiškai nereagavo į policijos garsinius ir šviesos signalus.

Ties Medalių kaimu UAZ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su parvažiuojančiu automobiliu “Audi A6“. Pastarojo vairuotojas vėliau teigė, kad dar iš toli matė policijos švyturėlius. Jis sumažinęs greitį ir pasukęs arčiau kelkraščio. Priekyje policijos važiavęs automobilis netikėtai pasuko tiesiai į jį. Avarijos išvengti nepavyko.

Po susidūrimo UAZ apvirto ant šono. Automobilį apgaubė dūmai. Pareigūnai nedelsė ir skubiai ištempė sąmonę praradusį vairuotoją iš automobilio. Iš suknežintos „Audi“ 26 metų vairuotojas, bei trejais metais jaunesnė keleivė išlipo patys.

Atvykę greitosios pagalbos medikai sužalotus vairuotojus išvežė į ligoninę. Sunkiausiai nukentėjęs, nuo policijos bėgęs 43 metų Edgaras Š., paguldytas į reanimacijos skyrių.

Dėl patirtų traumų į ligoninę paguldytas ir „Audi“ vairuotojas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder