Neužgesinta cigaretė pareikalavo draugės gyvybės.

Klaipėdos rajono Apylinkės prokuratūros bei policijos komisariato pareigūnai sulaikė nužudymu dėl neatsargumo įtariamą Vytaučių kaimo gyventoją Aleksandrą B. (gim. 1949 m.). Ji įtariama sukėlusi gaisrą, per kurį žuvo jos draugė, to paties kaimo gyventoja Regina Tirevičienė (gim. 1950 m.).
Šių metų rugsėjo 13 d. Vytaučių kaime degė vieno aukšto mūriniame name esantis butas, kuris priklausė R. Tirevičienei. Užgesinę ugnį Klaipėdos rajono Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai virtuvėje aptiko šeimininkės lavoną.
Nustatyta, kad moteris mirė apsinuodijusi dūmais. Dėl šio įvykio rajono Apylinkės prokuratūroje buvo iškelta baudžiamoji byla. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad gaisrą netyčia galėjo sukelti velionės draugė Aleksandra B.
Pareigūnai išsiaiškino, kad prieš įvykį abi moterys girtavo. Liudytojų teigimu, išgėrusi Aleksandra mėgdavo parūkyti, o neužgesintas cigaretes mesdavo kur papuola. Įtariama, kas tądien jos numesta neužgesinta cigaretė ir sukėlė gaisrą, per kurį žuvo jos draugė.
Šį pirmadienį Aleksandra B. buvo sulaikyta ir dviem parom uždaryta į areštinę. "Vakarų ekspreso" duomenimis, įtariamoji savo kaltės nepripažįsta. Vakar jos sulaikymo terminas baigėsi. Prokurorai teismo leisti moterį suimti neprašė, tad ji buvo paleista į namus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder