Neramus savaitgalis: žmonės degė ugnyje, griuvinėjo ant peilių ir lygintuvų.

Praėjęs savaitgalis uostamiestyje pasižymėjo neįprastomis žmonių mirtimis. Du benamiai sudegė, vienas, sumuštu veidu, rastas sušalęs Naujojo uosto gatvėje, dar du žmonės savo gyvenimą baigė namuose, tačiau ne ligos patale.
Sunkia epilepsijos forma sergantis 52 metų klaipėdietis A. G., gyvenantis Simonaitytės g., sekmadienio rytą, pakilęs iš lovos, nuėjo į virtuvę pasiimti maisto produktų. Kartu su jais vyras nešėsi ir virtuvinį peilį. Grįžtant į miegamąjį, žmogų ištiko epilepsijos priepuolis, jis griuvo ant grindų ir begriūdamas peiliu persidūrė kaklo arteriją. Kad vyrą ištiko epilepsijos priepuolis, patvirtino ir medicinos ekspertas, apžiūrėjęs vyro lavoną.
Dar neįtikesnė mirtis ištiko viename iš Tauralaukio daugiabučių gyvenusią 62 metų B. B. Moteris, artimųjų teigimu, ne kartą buvo gydoma Švėkšnos psichiatrijos ligoninėje, ji sirgo reta liga, kurios įvardinti artimieji negalėjo.
Pasak jų, neretai moteris nei iš šio, nei iš to nugriūdavo, tačiau jai epilepsija diagnozuota nebuvo. Sekmadienį ji irgi griuvo ant grindų ir pataikė į ten stovėjusį lygintuvą. Moteris tarpuakiu trenkėsi į aštriausią lygintuvo galą.
Iš pradžių ji dar bandė vaikščioti, tačiau vėliau susmuko. Tik tada jos vyras, per 70 metų turintis invalidas, iškvietė greitąją, tačiau, atvykus medikams, moteris jau buvo nebegyva.
Pareigūnai linkę tikėti vyro papasakota istorija, nes vargu ar jis, vos vos vaikštantis po ką tik persirgto infarkto, būtų pajėgus sužaloti savo žmoną.
Vakar jau rašėme, kad sekmadienį, apie 1.45 val., Merkio gatvėje esančių metalinių garažų komplekse, užsidegė savavališkai pastatytas medinis namelis. Gaiso metu apdegė pastato vidus, viduje buvę daiktai ir drabužiai.
Ugniagesiai gaisravietėje aptiko stipriai apanglijusius vyriškio ir moters lavonus. Žuvusiųjų tapatybė nustatinėjama, tačiau manoma, kad jie neturėjo nuolatinės gyvenamosios vietos ir glaudėsi šioje pašiūrėje.
Gaisrininkų duomenimis, gaisro priežastimi galėjo tapti neatsargus elgesys su ugnimi. Baiminamasi, kad atšalus orams panašių nelaimių gali padaugėti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder