Trakų rajone sprogus fejerverkui, susižalojo jaunuolis

Naujametės petardos žalojo žmones

Naujųjų metų sutiktuvių palydovės petardos ir šiemet tradiciškai žalojo žmones.

Likus kelioms valandoms iki Naujųjų į Kauno ligoninę dėl šlaunų, lytinių organų, pilvo nudegimų kreipėsi trisdešimtmetis E. V. Savanorių pr. trys nepažįstami asmenys jam į kelnes įmetė petardą, kuri sprogo. E. V. gydomas ambulatoriškai.

Sausio 1-ąją Šiauliuose, Rasos g., namo kieme, 1991-aisiais gimusią G. A sužalojo sprogusi petarda. Ji pristatyta į Šiaulių ligoninę ir dėl kaklo nudegimo gydoma ambulatoriškai.

1992-aisiais gimęs A. R veidą susižalojo pats sprogdindamas petardą. Jis atvežtas į Švenčionių ligoninę ir dėl veido sužalojimo gydomas ambulatoriškai.

Į Kauno ligoninę pristatytas ir dėl plaštakos nudegimo gydomas ambulatoriškai P. K. (gimęs 1994 m.). Jis irgi pats susižalojo sprogdindamas petardą.

Į Panevėžio ligoninę pristatytas ir dėl šautinės (su svetimkūniu) žaizdos krūtinėje paguldytas gydymui N. B., gimęs 1975 m. Jis irgi pats susižalojo sprogdindamas petardą.

Panevėžio rajono Sokelių k. sprogdindamas petardą pirštus susižalojo 1969 m. gimęs A. K. Jis gydomas ambulatoriškai.

Į ligoninę kreipėsi ir dėl plaštakos nudegimo ambulatoriškai gydomas 2005-aisiais gimęs M. B. Vilniuje, Šv. Stepono g., giminaičio susprogdinta petarda jam apdegino ranką.

Į Klaipėdos ligoninę kreipėsi ir dėl akies sumušimo gydoma ambulatoriškai J. S., gimusi 1990 m. Palangoje, prie jūros tilto, jai į akį pataikė petarda.

Į Ukmergės ligoninę kreipėsi ir dėl kaktos sumušimo gydoma ambulatoriškai V. G., gimusi 1945 m.. Į kaktą pataikė sūnaus iššauta petarda.

Sprogdindami petardą susižalojo du jonaviečiai: 1959 m. gimęs V. S. - akį, 1975 m. gimęs V. M. - plaštaką. Abu gydomi ambulatoriškai.

Į Alytaus ligoninę kreipėsi ir dėl kirstinės žaizdos krūtinėje gydomas ambulatoriškai S. S. (gimęs 1985 m.). Jam į krūtinę atsitrenkė saliutas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder