Motociklininkai sustabdė neblaivų vairuotoją

Motociklininkai sustabdė neblaivų vairuotoją

"Vakarų ekspresas" dalinasi šauniu motociklininkų darbu. Šeštadienio popietę apie 16 val. vyrai sustabdė neblaivų Jurbarko vairuotoją.

Du motociklininkai iš Klaipėdos šeštadienį panoro pasivažinėti, paieškoti gražių vietų, vaizdų, pasidaryti nuotraukų. Besivažinėdami motociklininkai atsidūrė Jurbarke. Vyrai sustojo ant Jurbarko tilto pasigrožėti vaizdais bei įsiamžinti nuotraukose. Tačiau netikėtai pro šalį pravažiavo automobilis su atidarytomis galinėmis durimis.

 

"Pro atidarytas galines duris pamatėm sumuštą ir kruviną moterį. Iškart su draugu supratom, kad kažkas ne taip", - pasakojo motociklininkas.

Netoliese motociklininkai pastebėjo pasieniečių automobilį. Vyrai pasieniečiams papasakojo ką matė ir visi kartu prisivijo automobilį. Netoli tilto stovi šviesoforas, vyko kelio darbai, buvo susidaręs kamštis, todėl sunkumų nekilo sustabdyti vairuotoją.

"Sustoję pabeldėm vairuotojui į langą, o jis išlipo iš automobilio girtas, pradėjo keiktis. Pasieniečiai iškart atėmė iš vairuotojo automobilio raktelius ir iškvietė kelių policiją", - tęsė pasakojimą vyriškis.

Atvažiavus kelių policininkams ir patikrinus vairuotojo blaivumą, vyras įpūtė net 2,75 promiles.

"Jei ne tos atidarytos automobilio durys ir ta sumušta moteris, mes tikrai nebūtumėm atkreipė dėmesio. Patys sau reklamą pasidarė," - užbaigė pasakojimą motociklininkas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder