Moterį pražudęs vairuotojas pasidavė policijai

Moterį pražudęs vairuotojas pasidavė policijai

Automobiliu partrenkęs ir mirtinai sužalojęs per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį vairuotojas ketvirtadienį pasidavė policijai.

VE.lt primena, kad trečiadienį Klaipėdoje, Statybininkų prospekte esančioje pėsčiųjų perėjoje, kurioje važiuojamoji dalis kertasi ir su dviračių taku, apie 18 val. buvo partrenkta ir mirtinai traumuota 1949 m. gimusi moteris, o kaltininkas iš įvykio vietos nuvažiavo. Moteris buvo jau beveik perėjusi važiuojamąją dalį.

Mašinos valstybinius numerius įsidėmėjo įvykio liudininkai, viena iš jų bėglį dar bandė vytis. Vėliau, pagal liudytojų parodymus bei kitas tyrimo detales nustatyta, jog tai buvo automobilis "Audi 200", kurio savininkas gyvena pietinėje miesto dalyje.

Tačiau namų durų jis neatidarė, į policijos skambučius neatsiliepė, nepavyko surasti ir minėto automobilio. Sutapimas, ar ne, bet darbe ketvirtadienį ryte nepasirodė ir jo sutuoktinė.

Ketvirtadienį prieš pietus 1958 m. gimęs automobilio vairuotojas pats atvyko į policiją, jį lydėjo advokatas. Netrukus Upelio gatvėje esančioje garažų bendrijoje rastas ir automobilis.

Vyriškis teigė tądien buvęs blaivus, o iš avarijos vietos nuvažiavęs todėl, kad patyrė šoką, vėliau net bandė nusižudyti, bet nepavyko. Įtariamasis apklaustas, jam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei dokumentų paėmimas.

Vairuotojas išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę, kad gydytojai patikrintų jo kraują.

Kelių policijos biuras maloniai prašo atsiliepti įvykį mačiusius liudytojus. Prašoma skambinti telefono numeriais 354 450, 354 449, budėtojams visą parą 354 440.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder