Miesto centre pareigūnai saugojo pėsčiuosius

Miesto centre pareigūnai saugojo pėsčiuosius

Šiandien Klaipėdos m. policijos komisariato pareigūnai pačiame miesto centre organizavo prevencijos priemonę „Kiekvienas yra pėsčiasis“, kurios tikslas buvo apsaugoti pažeidžiamiausius eismo dalyvius.

Su pėsčiaisiais keturiose centrinės uostamiesčio dalies vietose bendravę pareigūnai liūdnai konstatavo klaipėdiečių, suaugusiųjų ir vaikų, neatsargumą, skubą ir neišmoktą savisaugos „pamoką“. Eismo dalyviai bėgo per gatves, kirto jas ne perėjose, o šalia jų arba apskritai, kur pakliuvę.

 

Per pusantros prevencijos priemonės valandos pareigūnams už administracinius nusižengimus teko nubausti devynis pačius nedrausmingiausiuosius, o kiek pėsčiųjų įspėta, vaizdžiai tariant, pamestas net skaičius.

Klaipėdos m. PK bendruomenės pareigūnė Simona Narūnė pasakojo, kad bendruomenės, komisariato Pirmojo veiklos skyriaus pareigūnai ir policijos rėmėjas, dirbęs su policininkais, nespėjo fiksuoti pažeidimų.

 

„Būtinai kartosime tokią priemonę po savaitės. Tuomet ji vyks su Kelių policijos tarnybos pareigūnais. Tačiau saugotis gatvėse ir keliuose turėtume pradėti nuo šios minutės ir dėl savęs pačių, o ne baudų baimės“, – sakė bendruomenės pareigūnė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder