Mergina mirė, kaltų nėra

Mergina mirė, kaltų nėra

Mirus savaitgalį Švenčionyse vykusiame festivalyje „Sūpynės“ apsinuodijusiai merginai, paaiškėjo, kad šventės organizatoriai toleravo kvaišalų vartojimą, o policija irgi per daug nesikišo.

Savaitgalį Švenčionių rajone vykęs festivalis „Sūpynės“ baigėsi kraupia nelaime: neaiškiomis medžiagomis apsinuodijo vilnietė mergina, ją be gyvybės ženklų miške rado draugai ir iškvietė greitosios pagalbos medikus. Deja, ligoninėje merginos gyvybės išgelbėti nepavyko. Mirties priežastis kol kas viešai neskelbiama, tačiau viena iš versijų - žmogus apsinuodijo narkotikais. Renginio dalyviai tvirtino, kad festivalio metu narkotikais ir alkoholiu apsirūpinti nebuvo sunku, kontrolės praktiškai nebuvo jokios.

Savo ruožtu Švenčionių rajono policijos pareigūnai tvirtino, kad jų rankos buvo surištos, mat festivalis vyko privačioje teritorijoje, todėl jo saugumu turėjo pasirūpinti renginio organizatoriai. O pastarieji su pareigūnais net nepasivargino pasitarti, kaip užkirsti kelią narkotikų patekimui į renginį.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder