Melnragėje prie praeivių kibę vyrai sulaukė policijos

Melnragėje prie praeivių kibę vyrai sulaukė policijos

Sekmadienio vakaras Melnragės paplūdimyje praėjo neramiai. Beveik porą valandų garsiakalbiu poilsiautojus gąsdinę ir alkoholį vartoję du vyrai, anot klaipėdiečio Liutauro Zubės, demonstravo ir lytinius organus, todėl teko kviesti policiją.

"Neblaivūs asmenys trikdė žmonių ramybę, priekabiavo, demonstravo savo nuogybes ir viešoje erdvėje vartojo alkoholinius gėrimus, per garsiakalbį šūkavo ir neleido žmonėms ramiai leisti laiko prie jūros. Aplink buvo daug žmonių", - socialinio tinklo "Facebook" paskyroje pasakojo klaipėdietis.

Jis tikino iškvietęs policiją. Pareigūnams vyras dėkojo, kad ekipažas atvyko itin greitai. Policija su pažeidėjais pasikalbėjo. Viskas taip ir būtų baigęsi, tačiau įžūlūs vyrai pranešėją nusprendė pamokyti.

"Pareigūnams įsėdus į automobilį, šie asmenys nutarė išbandyti mano kantrybę. Pradėjo mane ir mano šeimą vytis, įžeidinėti, rodė nepadorius gestus prie mano žmonos ir mažamečių vaikų", - pasakojo L. Zubė.

Tad pareigūnai pažeidėjus sulaikė, o klaipėdietis parašė pareiškimą.

Regis, vyrai atsipirks baudomis už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą, mat to, kad pažeidėjai demonstruotų savo lytinius organus, nors ir esą matė, niekas neužfiksavo.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus viršininkas Virginijus Zubauskas informavo, kad policija sulaukė 2 pranešimų apie incidentą.

"Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gauti du pranešimai dėl viešosios tvarkos pažeidimų Klaipėdos mieste, Kopų gatvėje. Policijos pareigūnai įvykio vietoje dviems neblaiviems vyrams surašė administracinio nusižengimo protokolus", - komentavo V. Zubauskas.

Apie tai, ar vyrai bus nubausti už galimą lytinių organų demonstravimą, pareigūnas nekomentavo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder