Liepų gatvėje susidūrė keturi automobiliai

Liepų gatvėje susidūrė keturi automobiliai

Trečiadienį, apie 8.20 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą,kad Liepų gatvėje susidūrė keturi automobiliai yra sužeistų žmonių.

Automobilio "Peugeot 406" vairuotojas Arminas G. gim. 1960 m.,sukdamas į kairę nepraleido tiesiai, pirma eismo juosta važiavusio, dviejų metų senumo automobilio "Audi Q5", kurį vairavo Svetlana G., gim. 1973 m..

Trenktasi į šio automobilio galinę kairę rato arką, tada "Audi Q5" pakeitė važiavimo kryptį ir trenkėsi į antroje juostoje stovėjusius automobilius "Ford Focus, vairuojamą Sandros S. gim. 1981 m., ir tik šiais metais pagamintą automobilį "Opel Mokka", vairuojamą Rasos P. gim. 1970 m.,

Atsitrenkęs į šiuos du automobilius, dar kartą pakeitė savo važiavimo kryptį ir trenkėsi į elektros apšvietimo stulpą.

Į ligoninę išvežti du vienuolikmečiai berniukai, automobilio "Audi Q5" keleiviai.

Avariją sukėlęs automobilio vairuotojas Arminas G., kažkada pajūryje siautusios "gaidjurginių" nusikalstamos grupuotės narys, buvo blaivus. Tačiau jis vairavo automobilį pasibaigus civiliniam draudimui.

Pilietis paaiškino, kad antroje eismo juostoje jį, sukantį į kairę, sustojo praleisti kažkoks automobilis, jis suko, o tada pirma juosta atskriejo "Audi Q5" ir įvyko avarija.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder