Kretingoje - girtas kaip maišas vairuotojas

Kretingoje - girtas kaip maišas vairuotojas

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos apskrityje vyko intensyvi eismo priežiūra: siekta nustatyti neblaivius vairuotojus ir užkardyti kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Iš viso organizuotos 6 policinės priemonės, kuriose dalyvavo Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai, patruliai, teritorinių policijos komisariatų pareigūnai.

Visų reidų, vykusių ne tik uostamiestyje, bet ir Klaipėdos, Kretingos rajonuose, Plungėje, metu patikrintos 876 transporto priemonės ir sustabdyta 11 neblaivių vairuotojų.

Beveik pusė iš jų, net 5, sekmadienio rytą sustabdyti Kretingos rajone. Kaip sakė vietos pareigūnai, reidą organizavę ne itin įprastu policinei priemonei dėl girtumo prie vairo nustatymo metu, akivaizdu, kad neblaivieji važiavo „ne į ryto šventąsias mišias“.

Pats girčiausias vairuotojas, 42 metų Kretingos gyventojas, į alkoholio matuoklį įpūtęs net 4,34 promilės, važiavo neužsisegęs saugos diržo. Jis dar papasakojo pareigūnams alkoholį vartojęs nuo penktadienio. Ką taip šventė vyriškis, pareigūnai nebesužinojo, tik jo automobilyje „VW Vento“ surado dar vieną alkoholio butelį.

Vyriškio, kaip ir kitų girtų vairuotojų, atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder