Klaipėdos bendrabučiuose reikėjo patrulių pagalbos

Klaipėdos bendrabučiuose reikėjo patrulių pagalbos

Savaitgalį patruliams teko atkurti tvarką ne viename Klaipėdos bendrabutyje. Juose griuvo ir degė durys, konfliktavo gyventojai.

Penktadienį, apie 18 val., nesutarė vieno Rambyno gatvės bendrabučio kaimynai. Neblaivus 1974 m. gimęs A.N.A. išspyrė merginos kambario duris, išvartė jai priklausančius daiktus. Patruliams teko nuvežti vyriškį į Klaipėdos miesto antrąjį policijos komisariatą.

Labai ankstų šeštadienio rytą Minijos gatvės bendrabutyje , įtariama, buvo padegtos kambario durys. Policijos pareigūnus pasitiko ugniagesiai gelbėtojai, jau sulaikę įtariamąjį padegimu, 1993 m. gimusį J.D. Pora metų jaunesnė už jį buto gyventoja paaiškino patruliams, kad vaikinas taip galėjo pasielgti kerštaudamas. Įtariamasis palydėtas į Antrąjį PK.

Spalio 19 d. Mokyklos gatvėje, bendro naudojimo koridoriuje, buvo sulaikytas agresyvus viešosios tvarkos pažeidėjas. Galimai jo sumuštas žmogus greitosios medicinos pagalbos nugabentas į ligoninę, o įtariamasis, priešinęsis policijos pareigūnams, panaudojus kovinių imtynių veiksmus ir uždėjus antrankius, nuvežtas į Klaipėdos m. pirmąjį policijos komisariatą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder