Klaipėdoje sulaikytas taksistas-suteneris

Klaipėdoje sulaikytas taksistas-suteneris

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (VPK ONTB) pareigūnai sulaikė vienos uostamiesčio taksi bendrovės darbuotoją, kuris, įtariama, sąvadavo ir pelnėsi iš kitų asmenų prostitucijos.

Policijos pareigūnai įtaria, kad 1980 metais gimęs, už kūno sužalojimą, plėšimą, sukčiavimą bei vagystę 3 metams laisvės atėmimo nuteistas Aurimas J., kuriam bausmės vykdymas atidėtas, prie taksi vairuotojo atlyginimo prisidurdavo ieškodamas klientų prostitucija besiverčiančioms merginoms, derindamas jų paslaugų kainas bei už atlygį sąvadaudamas prostitucijai.

Kaltininkas sulaikytas šių metų sausio pradžioje, po to, kai taksi automobiliu nuvežė pas prostitutę klientą ir paėmė iš jo 300 Lt, iš kurių 200 Lt atiteko anksčiau ne kartą už vertimąsi prostitucija baustai merginai.

Taksi automobilio apžiūros metu Klaipėdos apskrities VPK ONTB pareigūnai aptiko ir paėmė metalinę teleskopinę lazdą, kuri pripažįstama nešaunamuoju ginklu.

Sąvadautojas buvo uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę, vėliau jam paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už pelnymąsi iš kito asmens prostitucijos gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimą iki 4 metų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder