Klaipėdą vėl sudrebino sprogimas.

Uostamiestyje vėl susprogdintas automobilis. Vakar naktį buvo suniokotas "Mercedes-Benz 260", kuriuo važinėjo UAB "Nensigama" direktorius Vaidas Misiūnas (gim. 1977 m.). Žmonės per šį įvykį nenukentėjo.
Sprogimas privačių namų rajone Skinijos gatvėje nugriaudėjo naktį iš antradienio į trečiadienį, kelios minutės po 2 val.
Jį išgirdo Minijos gatvėje budėję kelių policininkai. Jie apie įvykį informavo Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato budėtoją.
Be VPK pareigūnų, į įvykio vietą atskubėjo išminuotojai bei Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos brigada, tačiau šiai darbo nebuvo, nes po sprogimo mašina neužsidegė.
Nuniokotas 1987 metais pagamintas prie Skinijos g. 5 namo stovėjęs automobilis "Mercedes-Benz 260" priklauso šiame name gyvenančiai klaipėdietei Juritai Misiūnienei (gim. 1979 m.). Šia mašina važinėjo jos vyras V. Misiūnas.
Pastarasis patirtą žalą įvertino 16 tūkstančių litų.
Vakar dieną įvykio vietoje dirbo iš Vilniaus atvykę ekspertai. Pirminiais duomenimis, sprogmuo buvo padėtas po priekiniu dešinės pusės ratu. Sprogimas suniokojo visą automobilio priekį.
Kokios rūšies ir kokio galingumo buvo sprogmuo, kol kas neaišku. Teisėsaugininkai kol kas nieko nekomentuoja ir teigia, jog tiriamos visos įmanomos versijos.
Įtariamieji vakar nei sulaikyti, nei nustatyti nebuvo. Nepatvirtintais duomenimis, po sprogimo buvo pastebėta didžiuliu greičiu miesto centro link nuvažiavusi mašina. Vakar ji buvo ieškoma.
Skinijos g. 5 namas priklauso V. Misiūno uošviams. Čia jis apsigyveno tik prieš kelias savaites. Tad kalbinti kaimynai apie nukentėjusįjį nieko negalėjo pasakyti, nes paprasčiausiai jo dar nepažįsta.
Sprogimo banga išdaužė vieną antrajame namo aukšte esančio lango stiklą. Prieš pat sprogimą jau miegoję namo gyventojai išgirdo kaip kieme ėmė loti šuo, tačiau pagalvoję, kad triukšmas kilo dėl pro šalį einančio atsitiktinio žmogaus, dėmesio į tai nekreipė.
Ryte namo savininkas rado išmindžiotą daržą, nors išvakarėse jį laistydamas paliktų pėdsakų nebuvo pastebėjęs.
Vakar V. Misiūnas teigė neturįs supratimo, kas galėjo sprogdinti jo mašiną. Jam esą niekas negrasinęs, skolų jis neturįs, niekas nesąs skolingas ir jam.
Redakcijos duomenimis, Skinijos g. 5 namo gyventojai prieš porą savaičių pastebėjo apie namus pradėjusius vaikščioti įtartinus asmenis. Jie taip pat atkreipė dėmesį į netoliese stovinčius automobilius. Namo šeimininko teigimu, susidarė toks įspūdis, lyg juos kažkas sektų. Tačiau konkrečių įtarimų nebuvo.
Paprastai V. Misiūnas mašiną nakčiai įvarydavo į kiemą. Tačiau šį kartą paliko gatvėje. Antradienį dieną "Mercedes-Benz" Kretingoje sugedo ir į Klaipėdą buvo partemptas. Kadangi automobilis neužsivedė, jis buvo paliktas gatvėje.
V. Misiūno vadovaujama UAB "Nensigama" užsiima gofruoto kartono taros, pakuočių, popieriaus bei celiuliozės gamyba ir prekyba.
Prieš kurį laiką šiai bendrovei vadovavo du asmenys. Nepatvirtintų šaltinių teigimu, V. Misiūno verslo partneris nemažai įsiskolino ir už tai jam buvo iškelta baudžiamoji byla.
Pats V. Misiūnas anksčiau buvo nuteistas lygtinai už pasikėsinimą vogti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder