Keršydama puoduko šuke perpjovė gerklę.

Vakar naktį Klaipėdos apskrities ligoninėje mirė D. I. (gim. 1980 m.). Įtariama, kad jam gerklę puoduko šuke perpjovė O. P. (gim. 1982 m.). Taip mergina atkeršijo už tai, kad D. I. neva teisme liudijo prieš jos brolį.
Trečiadienį, apie 2.20 val., į Klaipėdos apskrities ligoninę greitosios medicinos pagalbos brigada pristatė sunkiai sužalotą D. I. Minijos gatvėje gyvenantis jaunuolis buvo rastas gulintis ant žemės prie Rimkuose esančio prekybinio kiosko.
Medikai jam diagnozavo durtinę kairės pusės kaklo žaizdą, kaklo kraujagyslių ir liežuvio šaknies pakenkimą. Jis buvo paguldytas į Reanimacijos skyrių. Tačiau visos pastangos išgelbėti D. I. gyvybę buvo nesėkmingos, vakar naktį jis mirė.
Klaipėdos VPK pareigūnai greitai sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą Rimkų gyventoją O. P. Per apklausą mergina prisipažino per kilusį konfliktą netyčia sužalojusi klaipėdietį.
Trečiadienio naktį D. I. su draugu, Karinių jūrų pajėgų vyriausiuoju virėju D. Š. (gim. 1978 m.) važiuodami pro Rimkus stabtelėjo prie prekybinio kiosko.
Šalia jo stovėjo du vyriškiai ir O. P. Pirminiais duomenimis, pamačiusi iš mašinos išlipusį D. I. mergina jį atpažino, kaip prieš jos brolį teisme liudijusį asmenį.
Kai ji savo įtarimus pareiškė garsiai, tarp atvykėlių ir trijulės kilo konfliktas. Nors D. I. ir D. Š. mobiliojo ryšio telefono pagalba išsikvietė draugus, jie per kilusias muštynes nukentėjo labiausiai.
Teigiama, kad O. P. D. I. sužalojo sudužusio puoduko šuke. O D. Š. iš šratinio revolverio buvo peršautas koja.
Beje, po šio įvykio į Klaipėdos ligoninę pristatytas KJP vyriausiasis virėjas, kuriam medikai diagnozavo šautinę kairės blauzdos žaizdą, melavo, jog jį prie Debreceno gatvės 27 namo iš nenustatyto ginklo sužeidė nepažįstamas asmuo.
O. P. po apklausos buvo paleista. Ji tvirtina, kad D.I. sužalojo netyčia. Merginai skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder