Kelyje Palanga-Klaipėda supleškėjo automobilis

Kelyje Palanga-Klaipėda supleškėjo automobilis

Pirmadienio rytą, 07.58 val., bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos rajone, Kretingalės seniūnijoje, kelyje Palanga-Klaipėda, ties Girkalių kaimu, dega lengvasis automobilis.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Palangos miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Netrukus paaiškėjo, kad liepsnoja automobilio „Renault Laguna" variklis. Jį gesinti ėmė pro šalį važiavusių automobilių vairuotojai.

Skubėti vertė tai, kad automobilyje buvo įrenta dujinė įranga, kuri bet kada galėjo sprogti. Išpurškus visų gesintuvų turinį, ugnis nenuslopo, buvo gesinama ir parankinėmis priemonėmis - aušinimo skysčiu. Tačiau ir tai nepadėjo. 8 val. 7 min. atvažiavo pirmasis uniagesių gelbėtojų automobilis iš Kretingalės. Netrukus atskubėjo ir Palangos gaisrininkai.

Tuo metu iš plastiko pagamintos "Renault" dalys jau lydėsi nuo karščio. Galiausiai ugniagesiai išsitraukė žarnas ir liepsnos buvo numalšintos per keliolika sekundžių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder