Ieškota mergina rasta gyva ir sveika

Ieškota mergina rasta gyva ir sveika

Šią naktį Klaipėdos rajone ieškota galimai jėga į automobilį įsodinta mergina, rasta gyva ir sveika savo bute Klaipėdoje - pirminiais duomenimis įvyko konfliktas su sugyventiniu, trečiadienio rytą informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

 


Šiandien apie 16:00 val., bendruoju pagalbos telefonu sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos. Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas.

Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš Mazūriškių k., Klaipėdos rajone.

Nuvykus į įvykio vietą, bei atlikus neatidėliotinus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas, kuris nurodė, jog privažiavus juodos spalvos, galimai Mercedes automobiliui, vaikinas jėga įsisodino apie 20-22 m., vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą, dėvėjusią pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Kaip LRT RADIJUI sako Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė, kol kas dar negalima tvirtai teigti, kad įvykio metu buvo naudojama jėga. „Šiuo metu dar anksti teigti, ar prieš ją buvo panaudotas smurtas, ar nebuvo. Liudininko teigimu, mergina buvo įsisodinta jėga“, – sakė ji.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti, bet pasakiusi kad jai viskas gerai, ji padėjo ragelį, telefonas vėl išjungtas.

Policija neatskleidžia, ar antrojo skambučio metu pavyko nustatyti merginos buvimo vietą.

„Šiuo metu dar anksti apie tai yra kalbėti, tačiau mūsų policijos pareigūnai, labai gausios pajėgos ieško tiek automobilio, tiek merginos. Bandome surinkti visą būtiną informaciją. Galbūt daugiau galėsime papasakoti jau po keleto valandų“, – LRT RADIJUI teigia A. Grauslienė.

Šiuo metu minėto automobilio ieško gausios policijos pajėgos.

Turinčius vertingos informacijos, prašome nedelsiant skambinti tel. 870060710 arba 112.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder