Helovyno šventė džiazo klube – su "bombos“ prieskoniu

Helovyno šventė džiazo klube – su "bombos“ prieskoniu

Sekmadienio vakarą į uostamiesčio džiazo klubą "Kurpiai“ pasilinksminti susirinkusių žmonių laukė netikėta atrakcija – linksmybių įkarštyje klientai buvo priversti patalpas užleisti policininkams. Čia pareigūnai ieškojo sprogmenų.

Apie 21.45 val. policijos budėtojams paskambinęs anonimas pranešė, kad klube padėtas sprogmuo, turintis suveikti 22 val.

Pareigūnai evakavo klubo lankytojus ir personalą. Patikrinus patalpas jokių įtartinų daiktų ar sprogmenų nerasta, tad po 20 minučių žmonės leista grįžti vidun.

"Mūsų helovyno vakarėlio tema buvo armija, koncertavo roko grupė, aidėjo dirbtiniai sprogimai, buvo dūmų, tad ir policijos atvykimą nemažai klientų traktavo kaip vakarėlio dalį. Jiems tai buvo atrakcija, tik vėliau suprato, kad policininkai – tikri, ir jie tikrai ieškojo sprogmenų“, - VE.lt sakė "Kurpių“ direktorius.

Anot jo, didelių nuostolių nepatirta, išskyrus porą neapmokėtų nedidelių sąskaitų – du klientai, pasinaudoję policijos vizitu, dingo nesusimokėję.

"Kadangi taip jau pakrypo vakarėlio eiga, sugrįžusius klientus teko vaišinti kokteiliu "Bomba“, – teigė klubo vadovas.

Jis spėja, kad melagingai pranešti apie gresiantį sprogimą policijai galėjo koks nors į klubą neįleistas ir likęs nepatenkintas žmogus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder