Gynė mamos garbę.

Ankstų antradienio rytą Klaipėdos VPK areštinėje susimušė du vyriškiai. Konfliktas įvyko, kai vienas iš jų nepagarbiai atsiliepė apie kito mamą.
Apie 4.10 val. areštinėje budėjęs pareigūnas išgirdo neaiškų triukšmą, kuris sklido iš antrosios kameros. Policininkui nepavyko pažiūrėti ką joje veikia devyni areštantai, nes buvo iš vidaus uždengta durų akutė.
Kai kameros durys buvo atrakintos, iš jos išėjo sumuštas Artūras Krivopuškinas (gim. 1973 m.). Nors ant jo veido aiškiai matėsi sumušimo žymės, už vagystes sulaikytas vyriškis sakė, kad niekam pretenzijų neturi ir įvykio aplinkybes aiškinti atsisakė.
Greitosios medicinos pagalbos brigada nugabeno A. Krivopuškiną į Klaipėdos ligoninę. Medikai jam įtarė rimtus kūno sužalojimus - apatinio žandikaulio ir nosies kaulo lūžį, galvos ir veido sumušimus, smegenų sukrėtimą. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad sužalojimai nėra tokie baisūs. A. Krivopuškinui diagnozuotas tik veido sumušimas.
Netrukus toje pačioje kameroje už vagystes sėdinti Sergejus Titovas (gim. 1974 m.) prisipažino, kad tai jis "paauklėjo" savo "kolegą". Jo teigimu, Artūras nepagarbiai atsiliepė apie jo mamą ir buvo pamokytas pagarbos.
Tačiau pargabenus A. Krivopuškiną iš ligoninės į areštinę, jis ėmė teigti, kad niekas jo nemušė, neva jis pats paslydo ir parkritęs susižalojo. Šią versiją palaikė ir S. Titovas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder