Girtas vairuotojas sudaužė automobilį ir kiaušinius

Girtas vairuotojas sudaužė automobilį ir kiaušinius

Pirmadienį, apie 19 valandą, Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Girulių miške sudaužytas automobilis, yra sužeistų žmonių.

Automobilis "Volvo S40", vairuojamas Vytauto T., gim. 1968 m., važiavo Pamario gatve nuo Melnragės Girulių link. Jis tiesiame kelio ruože išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį taip, kad automobilio galinė dalis atšoko atgal į kelią.

Paskui "Volvo" važiavo jaunuoliai su BMW. Vaikinai iš sudaužyto automobilio išlaisvino vairuotoją. Nors jis buvo prisisegęs saugos diržu (kairėje vairuotojo kaklo pusėje liko žymė nuo saugos diržo), tačiau per avariją galva trenkėsi į priekinį stiklą. Matyt dėl to, kad labai arti buvo pritraukta vairuotojo sėdynė ir dėl neaiškių priežasčių saugos diržas savo funkcijos iki galo neatliko.

Išlaisvinę vyriškį vaikinai jį paguldė ant žemės ir iškvietė medikus bei policiją. Atvykę medikai už parankių iki savo mašinos vos nuvedė sužalotą vairuotoją, tačiau, sakė, jis sunkiai ėjo ne dėl traumos, o daugiau dėl girtumo. Pilietis sunkiai orientavosi aplinkoje, vos pavilko kojas.

Atvykus kelių policijos pareigūnams, pilietis Vytautas T., gulėjęs medikų automobilyje, pūsti į alkotesterį atsisakė, teigdamas, kad jo automobilį sudaužė tie, kurie jį ištraukė iš mašinos. Pareigūnų teigimu, nuo jo sklido labai stiprus alkoholio kvapas. Vėliau girtumą patvirtino ir medikų pranešimas, gautas iš ligoninės.

Apžiūrėjus mašiną, visi požymiai rodė, kad joje būta tik vairuotojo, nes ant keleivio sėdynės buvo sudėti batai, maisto produktai, ant grindų mėtėsi sudaužyti kiaušiniai, o ant priekinio stiklo - tik vieno asmens galvos žymė.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas, o mašina uždaryta į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder