Girtas vairuotojas išvertė tvorą ir įlėkė į daržą

Girtas vairuotojas išvertė tvorą ir įlėkė į daržą

Neblaivus vairuotojas Kenos miestelyje dėl didelio greičio nesuvaldė automobilio ir išvertęs tvorą įlėkė į gyventojų daržą.

Aplinkoje sunkiai besiorientuojantis vyras dar bandė iš jo pasprukti, bet buvo sulaikytas atskubėjusio Kenos užkardos pasieniečio.

Šeštadienį anksti ryte Kenos geležinkelio pasienio kontrolės punkte budėjęs Valstybės sienos apsaugos tarnybos Kenos užkardos pasienietis išgirdo dideliu greičiu lekiančio automobilio variklio gausmą. Pasienietis atsigręžė ir pamatė, kaip keliu lėkęs automobilis trenkėsi į tvorą. Ją išlaužusi mašina kelias dešimtis metrų įlėkė į prie namo esantį gyventojų daržą.

Pareigūnas tuojau nubėgo į šią vietą. Tuo metu automobilio "Audi 100" vairuotojas bandė darže apsisukti ir pasišalinti iš įvykio vietos. Atskubėjęs pasienietis vairuotojui nurodė sustoti ir išlipti iš mašinos. Vyras pakluso. Aiškiai buvo matyti, kad jis sunkiai orientuojasi aplinkoje, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Kenos užkardos pasienietis iškvietė policijos pareigūnus, o vairuotoją sulaikė ir nusivedė į užkardą. Netrukus atvykę policininkai 21-erių vairuotojui, vietos gyventojui, nustatė 1,61 promilės girtumą.

Vairuotojas neturėjo šiame ruože privalomo asmens tapatybės dokumento, todėl už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą Kenos pasieniečiai skyrė 75 litų administracinę baudą.

Vairuotojas ir automobilis perduoti policijos pareigūnams. Jie toliau tiria šį įvykį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder