Girtą moterį surakino antrankiais

Girtą moterį surakino antrankiais

Lavoriškių punkte pasieniečiams teko antrankiais tramdyti neblaivią vilnietę, į Lietuvą autobusu grižtančią iš Baltarusijos. Prieš tai ji atsisakė pateikti dokumentus, išplūdo pareigūnus ir vienam jų įspyrė.

Šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečiai Lavoriškių pasienio kontrolės punkte įprasta tvarka patikrino iš Baltarusijos Girių miestelio į Vilnių važiuojantį maršrutinį autobusą.

Kontrolės metu viena akivaizdžiai neblaivi moteris atsisakė pateikti privalomus kelionės dokumentus ir išplūdo savo pareigas vykdžiusius uniformuotus VSAT pareigūnus. Pasieniečiams pareikalavus nusiraminti ir pateikti pasą, moteris į įspėjimą nereagavo ir toliau plūdosi necenzūriniais žodžiais.

Gerokai įkaušusi moteris atsisakė išlipti iš autobuso ir spyrė vienam pasieniečiui, todėl VSAT pareigūnams ją teko tramdyti fizine jėga bei surakinti antrankiais.

Paaiškėjo, kad Baltarusijoje prisivaišinusi alkoholiniais gėrimais per valstybės sieną vyko 49 metų Vilniaus gyventoja.

Agresyvi ir necenzūriniais žodžiais besiplūstanti moteris nenurimo ir atvesdinta į tarnybines VSAT patalpas. Ją pasieniečiai uždarė į laikino sulaikymo patalpą.

Dėl pasipriešinimo savo pareigas vykdžiusiems pasieniečiams bei pareigūnų garbės ir orumo įžeidimą VSAT pareigūnai moteriai pradėjo administracinės bylos teiseną. Už padarytą pažeidimą jai gresia bauda nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų. Vilnietės bylą nagrinės teismas.

Tą pačią dieną moteris buvo perduota į kontrolės punktą iškviestiems Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnams.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder