"Ford Mondeo" įkrito į sodo sklypą aukštyn ratais

"Ford Mondeo" įkrito į sodo sklypą aukštyn ratais

Pirmadienį Klaipėdos rajone, Dituvos sodų bendrijoje, susidūrė automobiliai "Renault Megane scenic" ir "Ford Mondeo". Po smūgio fordas, virsdamas per gyvatvorę, įkrito į sodo sklypą šalia tuščio betoninio lauko baseino.

"Ford Mondeo" vairuotojas 36 m. Evaldas V., važiuodamas Lūžgalvių gatve nesitikėjo, kad iš dešinėje pusėje esančios Lubinų gatvės, beveik tuščiuose soduose, gali kažkas atvažiuoti.

„Renault“ vairuotojas 68 m. Petras G. sakė gal ir būtų pamatęs, kad kažkas atvažiuoja gatve, tačiau matomumą užstojo krūmai. Vasarą sužaliavus krūmams gatvėje matomumas būna dar blogesnis.

Abu vairuotojai buvo blaivūs ir per avariją nenukentėjo. Dėl avarijos kaltas „Ford Mondeo“ vairuotojas. Dėl to, kad nepraleido kliūties iš dešinės.

Dituvos sodų gyventojai skundžiasi, kad kai kuriose vietose trūksta kelio ženklų, nes soduose yra daug komplikuotų vietų, kur galioja dešinės rankos taisyklė. Pastačius ženklus būtų aišku kaip važiuoti ir vieną sykį pasibaigtų avarijų kaltininkų paieškos. Sodų bendrijos valdžia siūlo kelio ženklus nusipirkti už savo pinigus ir juos legalizuoti.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder