"Esu šokiruotas, bet sveikas ir gyvas"

"Esu šokiruotas, bet sveikas ir gyvas"

Socialinio tinklapio "Facebook" Eugenijaus Ostapenkos paskyroje pasirodžius pranešimui, jog jis savo noru pasitraukė iš gyvenimo, portalas VE.lt sulaukė ir paties atlikėjo laiško.

Amerikiečių rašytojas Markas Tvenas panašiu atveju yra pasakęs: "Gandai apie mano mirtį buvo gerokai perdėti". O štai ką rašo atlikėjas E. Ostapenka, prašydamas paneigti gandus (kalba netaisyta):

"Labas rytas. Naujienų portale "Vakarų ekspresas" aptikau straipsni, kurio nuoroda yra http://www.ve.lt/naujienos/kriminalai/kas-pranese-apie-tariama-eugenijaus-ostapenkos-mirti-957448/ ir kurio pavadinimas yra "Kas pranešė apie tariamą Eugenijaus Ostapenko mirtį ?" . Nurodytame straipsnyje visa paskelbta informacija neatitinka tiklrovės, todėl prašau jūsų najienų portalo paneigti tikrovės neatitinkančią informaciją. Ne vienam žurnalistui nesiunčiau tokios informacijos, kuri be mano žinios buvo paskelbta jūsų naujienų portale. Todėl prašau paneigti tikrovės neatitinkančią informaciją ir viešai atsiprašyti manės.

Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį ir girtas draugas labai nesėkmingai pajuokavo, nes iš mano kompiuterio prirašė ant mano "Facebook" sienos visokių nesamonių. Sveikas aš ir gyvas. Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį, kai su draugais baliavojome mano bute. Turėjau svečiuose draugų. Pas mane svečiuose buvo išgėrę draugai. Gėrėme alų, grojome gitara ir dainavome. Tai vienas girtas draugas nesėkmingai pajuokavo ir iš mano kompiuterio, mano "Facebook" paskyroje prirašė visokių nesamonių, kad as neva miriau ir kad mane greitai neva laiduos. Maža to, savo laiške mano girtas draugas nurodė, kad visi norintys palaiduoti mane - turi kreiptis į mano mamą. Mano draugas savo ranka parašė su tušinuku ant lapo kažkokį atsisveikinimo laišką, atskanavo jį su mano skaneriu (printeriu) ir minėtą atsisveikinimo laišką patalpino mano "Facebook" paskyroje. Mano "Facebook" paskyroje girtas draugas parašė visokių nesamonių, kad aš neva miriau ir kad mane greitai neva laiduos. AŠ ESU SVEIKAS IR GYVAS. Vienas iš mano draugų buvo išgėręs alaus ir visiškai be mano žinios - girtas draugas prirašė nesamonių mano facebook paskyroje. Juk aš nežinojau, kad vienas iš draugų sumastys taip nesėkmingai viešai pajuokauti ??? Juk aš nežinojau, kad mano draugas sumastys prirašyti mano "Facebook" paskyroje visokių nesamonių ??? Buvau palikęs įjungtą kompiuterį, kai su draugais baliavojome mano bute.

Pas mane beveik visada yra įjungtas kompiuteris, beveik visada atidaryta mano "facebook" anketa, (beveik visada esu prisijungęs prie savo "facebook" paskyros) ir visada esu prisijungęs prie "skype programos. Turėjau svečiuose draugų. Pas mane svečiuose buvo išgėrę draugai. Gėrėm alų, grojome gitara ir dainavome. Tai vienas girtas draugas labai nesėkmingai pajuokavo ir iš mano kompiuterio, mano "Facebook" paskyroje prirašė visokių nesamonių, kad as neva miriau, kad mane greitai laiduos, nurodydamas, kad visi norintis palaiduoti mane - tuti kreiptis į mano mamą. Be to, mano draugas savo ranka parašė su tušinuku ant lapo kažkokį atsisveikinimo laišką, atskanavo atsisveikinimo laišką su mano skaneriu (printeriu) ir minėtą atsisveikinimo laišką patalpino mano "Facebook" paskyroje. Mano "Facebook" paskyroje girtas draugas parašė visokių nesamonių, kad aš neva miriau ir kad mane neva laiduos ir tik šiandien ryte aš aptikau savo "Facebook" paskyroje mano draugu surašytą ir mano "Facebook" paskyroje patalpinta atsisveikinimo laišką ir dar atspausdintą pranešimą nuo mano sesers Svetlanos vardo, kad aš neva palikau šį pasaulį, kad mane neva greitai laiduos, ir kad visi norintis atsisveikinti su manimi turi kreiptis į mano mamą. ESU ŠOKIRUOTAS, BET SVEIKAS IR GYVAS."

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder