Ekstremali kelionė traukiniu Klaipėda-Vilnius baigėsi policijoje

Ekstremali kelionė traukiniu Klaipėda-Vilnius baigėsi policijoje

Telšių rajono policijos pareigūnams antradienio vakare įkliuvo "zuikis", kuris iš Plungės į Telšius keliavo įsitaisęs ant greitojo traukinio galinio vagono išorinės platformos.

Apie ekstremalų keliautoją, greituoju traukiniu Klaipėda – Vilnius artėjantį link Žemaitijos sostinės, Telšių geležinkelio stoties dispečeriui pranešta dar prieš šiam traukiniui atvykstant į stotį.

Iš stoties dispečerio apie 18.30 val šią informaciją gavę Telšių policijos pareigūnai atskubėjo į geležinkelio stotį, kur, luktelėję apie porą minučių, sulaukė traukinio su „zuikiu“.

Ant vagono išorinės platformos važiavęs 32-ejų telšiškis M.K. pareigūnams teisinosi privalėjęs iš Plungės grįžti į Telšius, tačiau neturėjęs pinigų traukinio bilietui.

Žinodamas, kad greitasis traukinys Klaipėda – Vilnius stoja Žemaitijos sostinėje, vyras Plungės geležinkelio stotyje ir sugalvojo įsitaisyti ant šio traukinio galinio vagono išorinės platformos.

Pareigūnai vyrą pristatė į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, kur buvo surinkta medžiaga administracinei bylai iškelti.

Pasak teisėsaugininkų, pažeidėjas buvo blaivus, pripažino, kad pasielgė negerai ir gailėjosi dėl padaryto pažeidimo.

Dėl bendrųjų geležinkelių transporto eismo saugos reikalavimų pažeidimo šiam telšiškiui gresia 200 – 500 litų bauda. Kelionė traukiniu iš Plungės į Telšius kainuoja 7,40 lito.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder