Ekspertai: Justina Šikšniūtė buvo išžaginta

Ekspertai: Justina Šikšniūtė buvo išžaginta

Penktadienį Klaipėdos apygardos prokuratūra ir tyrimą atliekantys policijos pareigūnai sulaukė tvirtos ekspertų išvados, kad Justina Šikšniūtė patyrė seksualinę prievartą.

Įtariamasis Valdas J. po nusikaltimo neskubėjo atvirauti ką padaręs. Pirmiadienį per apklausą jis sugebėjo policijos pareigūnus įtikinti, kad studentę, kaip ir jai žadėjęs, atvežė į Klaipėdą.

Antradienį situacija pakito. Po pokalbio su be žinios dingusios J. Šikšniūtės draugėmis, Valdui J. dar kartą teko kalbėtis su policija. Po antros apklausos jam uždėti antrankiai.

Trečiadienį buvo rastas studentės kūnas ir jau tuomet net įtariamojo advokatas garsiai prabilo, kad greičiausiai, įvykdytas seksualinio pobūdžio nusikaltimas.

Kad mergina patyrė seksualinę prievartą, tyrimą kuruojantis Klaipėdos prokuroras Aurelijus Stanislovaitis, trečiadienį gavęs pirminę ekspertų išvadą dar neskubėjo patvirtinti. Tačiau ketvirtadienį ekspertai patvirtino, kad studentė buvo išžaginta. Tyrimų rezultatus medicinos ekpertai atidavė bylą tiriantiems policijos pareigūnams, tačiau plačiau komentuoti pateiktų duomenų jie nelinkę.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder