Debreceno gatvėje vyras tvirkino mergaitę

Debreceno gatvėje vyras tvirkino mergaitę

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad vasario 9 d., apie 13 val., Debreceno gatvėje, namo laiptinėje, prie 2005 m. gimusios mažametės priėjęs nepažįstamas vyras lietė mergaitę per drabužius.

Vaikui ėmus šauktis pagalbos ir į laiptinę išėjus kaimynams, įtariamasis tvirkinimu pabėgo.

Sulaikytas ir į areštinę uždarytas 25 metų vyras.

Pareigūnai kviečiame pranešti, jei vaikas susidūrė su keistu „dėde“

Vakar Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė mažametės mergaitės tvirkinimu įtariamą vyrą. Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos (KP SNTV) darbuotojai mano, kad gali būti ir daugiau nukentėjusiųjų bei kviečia būtinai atsiliepti tėvus, jei jų vaikai papasakojo ką nors panašaus.

Antradienį, apie 13 valandą, Debreceno gatvės daugiabučio laiptinėje dvi mažametės mergaitės buvo sektos nepažįstamo jauno vyro, kuris vieną iš jų per drabužius ėmė liesti. Mergaitei pradėjus šauktis pagalbos ir iš buto išėjus kaimynams, užpuolikas pabėgo. Policijos pareigūnai netrukus sulaikė 25 metų amžiaus aukštą įtariamąjį, kurį po apklausos uždarė į areštinę.

Jei Jūsų vaikas buvo susidūręs su panašiu žmogumi, nelaukdami praneškite apie tai Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato KP SNTV pareigūnams telefonu 8-700 60912, 8-700 60910.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder