Dainius Kepenis prarado mašiną, telefoną ir tortą

Dainius Kepenis prarado mašiną, telefoną ir tortą

Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis šeštadienio vakarą prie Plungės pateko į avariją.

Palangos sveikatos mokyklos įkūrėjas ir vadovas važiavo iš Šiaulių, kur su bendraminčiais šventė Šiaulių sveikuolių klubo „Šviesuoliai“ 20-metį ir Vydūno 148-ąjį gimtadienį.

D. Kepenio vairuojamas automobilis „Renault Laguna“ neapšviestame užmiesčio ruože rėžėsi į važiuojamojoje dalyje stovintį visureigį.

Įspūdžiais apie eismo įvykį jis pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“:

LABAI RIMTAM PAMĄSTYMUI... IŠ PIRMŲ LŪPŲ...

Nesvarbu, kad tu naktį važiavai leistinu greičiu, nesvarbu, kad tavo važiavimo juostoje(ne kelkraštyje) stovėjo automobilis-džipas, o priekyje jo sunkvežimis - tralas be šviesų, nesvarbu, kad prieš 50 metrų nebuvo ant kelio jokio avarinio ženklo, nesvarbu, kas galėjo pašvitinti tau į akis ir priversti važiuoti trumpomis šviesomis, nesvarbu, kad po "karšto pabučiavimo" tam ,ne vietoje stovinčiam, džipui į užpakalį ir tavo automobilis pavirto į nepataisomą metalo laužo krūvą- TU VISTIEK IR VISADA LIKSI KALTAS. Ir dar kartą įsitikinsi savo kredo teisingumu: MAN BLOGAI-PATS IR KALTAS! NIEKAS NEGALI BŪTI KALTAS, KAD TAU BLOGAI! Tik gali savęs paklausti: kam tau dar viena senai išmokta pamoka ir dar tokia brangi? Ir svarbiausia, kad nepamirštum padėkoti Kūrėjui, kad taip pigiai išsaugojo gyvybę ir sveikus kaulus (tam paskyrė- davė visą valandą, kol visiškoje tamsoje laukiau atvykstant vilkiko). O minkštieji audiniai ir sąnariai- praeinantis dalykas.

Bet vistiek apmaudu, kad tik prieš tris dienas už 520 Lt. pakeistas smartfono stiklas vėl ištiško į gabalus, o dar apmaudžiau, kad tavo bičiuliai nesulauks tavęs šiandien ataskatiniame - rinkiminiame suvažiavime, kurį rengiame kas tris metus, nes nesinori šlubuoti ir aiškinti, kur nusibrozdinai nosį. Atsiprašau ir marijampoliečių, su kuriais nuo pirmadienio turėjome pradedėti sveikatos mokyklą. Jums pavyko- visą mokyklą praves Eligijus! O labiausiai gaila torto, kurį Šiaulių sveikuoliai įdėjo nuvežti į Kauną šiandien suvažiavimo dalyviams Sporto universitete ir kuris ištiško man į nugarą naktį, prie Plungės, grįžtant namo. Kaip sakė mano diedukas Izidorius- gyveni, mokaisi ir durnium numiršti. .

P.s. Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Mano zuikutis padarė sąrašą darbų, kuriuos reikėtų padaryti kuo greičiau. Jie tikrai nebeleis atsipalaiduoti:). Kam reikia 2007 metų Reno Laguna liekanų- kreipkitės. .

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder