Chuliganą ore tramdė keleiviai, žemėje - jį sulaikę pasieniečiai

Chuliganą ore tramdė keleiviai, žemėje - jį sulaikę pasieniečiai

Iš Londono į Kauną skridusį girtą lietuvį tramdė ir lėktuvo keleiviai, ir oro uoste jį sulaikę pasieniečiai.

Sekmadienio vakarą Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai gavo dispečerio pranešimą apie tai, kad iš Londono atskrendančiame lėktuve kilo incidentas. Orlaivio įgulai pradėjus pasiruošimą leistis, vienas keleivis esą nepakluso nurodymui atsisėsti į vietą ir prisisegti saugos diržą. Jis pradėjo plūsti lėktuvo įgulą ir jį sudrausminti bandžiusius kitus keleivius, kabinėjosi prie jų.

Kai vyro nepavyko įtikinti atsisėsti į vietą ir laikytis skrydžio saugumo reikalavimų, patys keleiviai bandė jį sutramdyti. Esą kilus susistumdymui nepaklusniam lietuviui buvo išmušti keli priekiniai dantys.

Kai orlaivis nusileido Kaune, į jį pakilo Valstybės sienos apsaugos tarnybos ir policijos pareigūnai. Jie išvydo akivaizdžiai neblaivų keleivį, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį 26-erių Lietuvos pilietį. Kai pareigūnai jį pradėjo vesti iš lėktuvo, vyras ėmė šūkauti, mojuoti rankomis. Pasienietis tuomet chuliganui uždėjo antrankius.

Jis buvo uždarytas į Kauno oro uosto užkardos laikino sulaikymo kamerą. Čia vyras tapo ypač agresyvus. Jis spardė kameros duris, šokinėjo ant patalpoje esančio gulto, necenzūriniais žodžiais plūdo pasieniečius, jiems grasino.

Į sulaikymo kamerą įėję pasieniečiai jį apramino panaudoję ašarines dujas. Tik tuomet vyras pritilo ir netrukus užmigo.

Beje, tikrintis blaivumą jis atsisakė. Pasieniečiai sulaikytąjį perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder