Buvę sužadėtiniai teisme susitiks meilės dieną

Buvę sužadėtiniai teisme susitiks meilės dieną

Anksčiau sužadėtiniais pasiskelbę Klaipėdoje kontraversiškai vertinami Eugenijus Ostapenka ir Tatjana Žgunova šiuo metu aršiai kovoja teisme, o po paieškos surasta moteris artimiausius mėnesius turėtų praleisti už grotų.

Ši porelė - daininku save laikantis E. Ostapenka ir kovotoja už teisybę prisistatanti bei į Seimą kandidatavusi T. Žgunova - dar neseniai viešai demonstravo šiltus tarpusavio jausmus bei vadino vienas kitą sužadėtiniais.

Dabar jų santykiai ne tokie meilūs: vyras ir moteris vienas kitą kaltina įvairiais nusikaltimais, abiejų atžvilgiu privataus kaltinimo tvarka pradėta nagrinėti ne viena baudžiamoji byla.

Praėjusių metų pabaigoje buvo paskelbta dalyvavimo posėdžiuose vengusios T. Žgunovos paieška, ji surasta tik trečiadienį ir suimta trims mėnesiams. Penktadienį ji akis į akį susitiko su E. Ostapenka - juos buvo bandyta sutaikyti dėl abipusių kaltinimų šmeižtu: moteris tvirtina, jog ji socialiniame tinklalapyje buvo apkalbėta kaip neva dvasios ligonė, kurią reikia priverstinai gydyti psichiatrijos ligoninėje, o vyras piktinosi, kad internete apie skleisti gandai, jog jis yra "pijokas" bei degradavęs žmogus.

Tačiau teismo pastangos juos sutaikyti buvo bevaisės - buvę sužadėtiniai kategoriškai atsisakė tartis geruoju. Simboliška, tačiau pirmasis bylos posėdis įvyks vasario 14-ąją, įsimylėjėlių dieną.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder