Avarija mokyklos gatvėje sutrikdė eismą

Avarija mokyklos gatvėje sutrikdė eismą

Šiandien apie 12.30 val. Mokyklos gatvėje susidūrė trys automobiliai. Dėl to daugiau nei valandai šioje atkarpoje susidarė eismo spūstys.

Į autoįvykį pateko bendrovei "Nacionalinė mokėjimo agentūra" priklausantis visureigis "Suzuki Grand Vitara" ir lengvieji automobiliai "Škoda" bei "Opel".

Kadangi iš automobilių po susidūrimo ištekėjo tepalas bei kiti aplinkai pavojingi cheminiai skysčiai, į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai. Eismą incidento vietoje reguliavo policijos pareigūnai.

Automobilio "Opel" vairuotojas pamatęs priekyje prie šviesoforo susidariusią spūstį staigiai pristabdė savo automobilį, šį manevrą per vėlai pastebėjęs visureigio vairuotojas trenkėsi į "opelio" galą, išvažiavo į priešingo eismo juostą ir kaktomuša trenkėsi į lengvąjį automobilį "Škoda".

Autoįvykio metu nukentėjo "škodos" vairuotojas. Jis dėl galvos traumos išvežtas į ligoninę. Įtariama, kad vyras galėjo būti neprisisegęs saugos diržo.

NMA komentaras

Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) darbuotojas į eismo įvykį pateko darbo metu. Jis, vykdydamas darbo funkcijas, vyko į paramos gavėjo projekto patikrą vietoje Klaipėdos rajone.

Remiantis kelių policijos duomenimis, užfiksuotais eismo įvykio vietoje, darbuotojas buvo visiškai blaivus.

Vadovaujantis NMA automobiliuose įdiegtos telemetrinės automobilių kontrolės sistemos duomenimis, užfiksuotas automobilio greitis prieš eismo įvykį buvo apie 40 km/h.

Taip pat norėtume pažymėti, kad NMA patikroms vietoje atlikti naudojamų automobilių tipą renkasi atsižvelgdama į darbo pobūdį. Daugelis patikrų vietoje atliekama kaimo vietovėse, todėl dažnai tenka važiuoti bekele, miško keliais, laukais, šlapiuose plotuose. Dėl šių priežasčių reikalingi didelio pravažumo automobiliai, turintys aukštą prošvaisą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder