Arūnas Valinskas pakliuvo girtas prie vairo

Arūnas Valinskas pakliuvo girtas prie vairo

Antrąją Šv. Velykų dieną Vilniuje į policijos pareigūnų rankas netikėtai pakliuvo Arūnas Valinskas. Vilniaus pakraštyje vykdytame policijos reide buvo sustabdytas „Nissan“ automobilis, prie kurio vairo sėdėjo visiems puikiai pažįstamas pramogų pasaulio vilkas.

A. Valinską pareigūnai sustabdė Žaliųjų ežerų gatvėje, Vilniuje, apie 16 val.Vyrui nustatytas 0,62 girtumo laipsnis. Arūnas automobilyje buvo ne vienas - su juo kartu buvo ir žmona bei dar vienas jaunuolis.

Kompanija vyko iš baro. Pareigūnams pats A. Valinskas prisipažino, kad per pietus išgėrė šiek tiek alkoholio, tačiau galvojo, kad leistinos normos neviršys. Pats Arūnas su pareigūnais elgėsi labai mandagiai.

Transporto priemonių vairavimas, esant vairuotojams neblaiviems, kai nustatomas lengvas neblaivumo laipsnis (nuo 0,41 promilės iki 1,5 promilės), užtraukia baudą vairuotojams nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki keturių šimtų trisdešimt keturių eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder