Apsvaigintas klofelinu amerikietis liko be daiktų ir pinigų.

Į JAV ir Baltijos šalių humanitarinės pagalbos ir nelaimių likvidavimo pratybas atvykęs JAV karinių jūrų pajėgų konstruktorius J. J. (gim. 1960 m.) po linksmybių su dviem klaipėdietėmis merginomis neteko daiktų už daugiau kaip 7 tūkstančius litų ir atsidūrė ligoninėje.
JAV pilietis J. J., dalyvaujantis tarptautinėse pratybose "Rescuer/Medceur 2002", vienu metu vykstančiose Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, penktadienį apie 01.00 val. nuvažiavo į Gedminų g. esantį butą. Čia vyriškis teigė gėręs alkoholinius gėrimus su dviem nepažįstamomis merginomis. Adreso jis neįsidėmėjo.
Vėliau JAV karinių jūrų pajėgų konstruktorius šiame bute užmigo, o kai atsibudo pastebėjo, kad dingo jo asmeniniai daiktai. Amerikietis pasigedo 4 auksinių grandinėlių, auksinio žiedo su žalios spalvos akute, mobiliojo ryšio telefono "Siemens C35", 60 Lt, 20 JAV dolerių ir 20 eurų. J. J. jam padarytą žalą įvertino 7880 Lt.
Netrukus blogai pasijutęs vyriškis kreipėsi pagalbos į Klaipėdos ligoninės medikus. Atlikus tyrimus, svetimšaliui diagnozuotas apsinuodijimas klofelinu. Tai vienas iš daugelio atvejų, kai merginos, įmaišiusios savo naujiesiems pažįstamiems į svaigiuosius gėrimus klofelino, palieka juos be daiktų ir pinigų.
Nuo dviejų klaipėdiečių nukentėjęs amerikietis paguldytas į Klaipėdos ligoninės Reanimacijos skyrių. Pasak nukentėjusiojo, merginos buvo 28-30 metų amžiaus, apie 165-166 cm ūgio. Viena iš jų kalbėjo angliškai.
Įvykio aplinkybės tiriamos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder