Agresyvų vairuotoją ištraukė per langą

Agresyvų vairuotoją ištraukė per langą

Rugsėjo 21 dieną 10 Kelių policijos biuro pareigūnų vykdė reidą Klaipėdos rajone, kurio metu aktyviai kontroliavo transporto priemonių vairuotojų blaivumą ir kitus grubius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Reido metu jie patikrino 556 transporto priemones, užfiksavo 21 Kelių eismo taisyklių pažeidimą. Iš jų nustatyti 8 neblaivūs vairuotojai, 2 – neturintys teisės vairuoti transporto priemonių. Taip pat nustatyta 12 vairuotojų alkoholio vartojimo atvejų iki įstatymo leistos ribos.

Reido metu kelyje Vėžaičiai – Plungė policijos pareigūnai pastebėjo, kaip automobilio „Opel Vectra” vairuotojas, sustojęs šalikelėje, persėdo ant galinės sėdynės ir užsirakino duris. Pareigūnams pareikalavus atidaryti automobilio duris, pateikti dokumentus, o piliečiui atsisakius tai padaryti, buvo išdaužtas automobilio durelių stiklas ir pilietis ištrauktas iš automobilio.

Kadangi pažeidėjas ir toliau agresyviai elgėsi, iškoneveikė pareigūnus necenzūriniais žodžiais, atsisakė pasitikrinti blaivumą, jam buvo uždėti antrankiai, ir jis pristatytas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos r. policijos komisariatą. Ten buvo nustatyta, kad tai – M. G., gimęs 1990 m. Jam surašyti du administracinės teisės pažeidimų protokolai: už transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam ( 1,53 prom.) ir pasipriešinimą policijos pareigūnams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder