A. Kaušpėdo dukra prieš mirtį domėjosi laisvu kritimu

A. Kaušpėdo dukra prieš mirtį domėjosi laisvu kritimu

Ankstų trečiadienio rytą sostinės centre, A. Goštauto gatvėje, rasta negyva mergina.

Pareigūnai nustatė, kad 25 metų mergina yra žinomo architekto ir grupės "Antis" lyderio Algirdo Kaušpėdo duktė Algė Kaušpėdaitė. Ji iššoko arba iškrito iš penkto aukšto balkono ir mirė nuo sužalojimų.

Dar 1 val. 40 min. VE.lt portale buvo užpildyta skaitytojo forma, kurioje Kauno gyvūnų prieglauda „Penkta koja“ piktinasi, Algės Kaušpėdaitės elgesiu, kai ji, iš prieglaudos paėmusi šuniuką, vėliau jį tiesiog paliko Vilniaus centre.

Dar daugiau, Algė Kaušpėdaitė "Youtube" mirties naktį žiūrėjo štai tokį vaizdo klipą, po kuriuo paliko ir komentarą: "Exactly what you're supposed to do"

Bute Goštauto gatvėje A. Kaušpėdaitė gyveno kartu su dviem draugėmis.

Ankstų rytą Bendruoju pagalbos telefonu moteris pranešė, kad eidama į darbą pamatė namo kieme ant šaligatvio gulinčią merginą.

Žuvusios merginos tėvas A. Kaušpėdas naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.

"Atšaukite savižudybės versiją. Tai - nelaimingas atsitikimas. Ji nuėjo parūkyti, neišlaikė pusiausvyros ir iškrito pro balkoną, jo pertvara buvo sena ir labai silpna", - po nelaimės pasakojo merginos tėvas.

A. Kaušpėdas buvo apsilankęs dukros bute ir nerado jokio atsisveikinimo laiško, jokių savižudybę liudijančių ženklų.

Butą nuomojo trys merginos. Nelaimės metu namuose be Algės buvo dar viena jos draugė. Ji miegojo kitame kambaryje. Trečia namų gyventoja buvo išvykusi. Buto savininkas šiuo metu yra Londone.

Policijos pareigūnai tvirtina, kad daugiau įvyko detalių paaiškės, kai bus patikrintas merginos kompiuteris ir socialiniai tinklai.

Savo tinklaraštyje A. Kaušpėdaitė antradienį aprašė istoriją apie šunį Gučį. Jį prieš kelias dienas ji buvo pasiėmusi iš gyvūnų prieglaudos "Penkta koja", tačiau galiausiai nutarė jo nepasilikti.

Tai sukėlė Všį "Penkta koja" atstovų nepasitenkinimą, kurį jie išliejo tinklaraščio komentaruose ir laiške žiniasklaidai.

Antradienį žiniatinklyje A. Kaušpėdaitė paliko įrašą anglų kalba „Šiandien sutikau draugą“.

„Mano vardas yra Good. Aš esu šuo. Negalėjau savęs atrasti. Visur ieškojau ir ieškojau Tikro Šeimininko. Šeimininko, kuris tiesiog mane mylėtų tokį, koks esu. Matote, aš esu gana silpnas asmuo. Mano ankstesnis Šeimininkas manęs nemylėjo. Jutau tai visu kūnu, tą neapykantą. Tai užgniauš man kvėpavimą. Aš nevaldomai virpėsiu. Nes ŽINOJAU, kad tai artėja. Jis niekada manęs nepaliks. NIEKADA. NIEKAS tam nesutrukdys. Taigi turėjau jį palikti. Aš esu laisvas Šuo. Dabar, kai peršokau tvorą, galiu matyti, kad žolė yra kur kas žalesnė“.

Mergina studijavo žurnalistiką "University of Bedfordshire" aukšojoje mokykloje. Įgijo ten bakalauro (BA) laipsnį. Šiuo metu dirbo Vilniuje, UAB "VRS WPI Vilnius" reklamos agentūroje.

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder